VEELGESTELDE VRAGEN

Hieronder vindt u een overzicht van veelgestelde vragen. Voor uw gemak hebben we ze gecatogoriseerd en genummerd. Als iets niet duidelijk is of uw vraag niet beantwoord wordt, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn u graag van dienst!


1. Waarom alleen vrouwen?
Het is een feit dat mannen en vrouwen verschillend zijn, zowel fysiek als psychologisch. Indien u het meest effectief wil zijn en het maximale resultaat wil behalen is een gespecialiseerde aanpak benodigd. Daarbij komt dat er no steeds veel misvattingen zijn betreffende vrouwen en (functionele) gewichtstraining en sommige daarvan worden zelfs door de fitnessindustrie in stand gehouden. Hier willen wij graag verandering in brengen.

Fit zijn betekent niet per se met een six-pack de hele dag in bikini rond lopen. Daar is op zich helemaal niks mis mee en als dat je doel is, ga ervoor. Maar het is voor velen van ons niet bereikbaar of zelfs wenselijk. Dit beeld kan zelfs afschrikken, omdat men zich hiermee niet kan identificeren, het is gewoon niet wat fit zijn inhoudt. U bepaalt wat fit voelen voor u betekent.

2. Waarom werken jullie alleen met vrouwelijke coaches?
Dat de dynamiek tussen man en vrouw en vrouwen onderling anders is zullen weinigen ontkennen. Een goede persoonlijke connectie tussen coach en client is een belangrijke factor en kan enorm bijdragen aan het behalen van uw succes. Zijn vrouwen uiteindelijk niet de experts op het gebied van vrouwen?

3. Wat voor vrouwen trainen jullie?
Met onze 'train smart' aanpak richten wij ons specifiek op vrouwen een actief en druk bestaan, of dat nu ex-pats, ondernemers of diplomaten zijn. Maar we verwelkomen vrouwen van alle leeftijden en achtergronden. Of u nu een professionele atleet bent of een beginner. Wat uw huidige niveau of doelstellingen ook zijn, wij zien uw succes als onze plicht.

4. Ik werk liever met een mannelijke coach, kunnen jullie daar in voorzien?
Wij zijn van mening dat vrouwen het beste vrouwen kunnen trainen. Alleen onze Head Coach is een man.

5. Jullie aanpak klinkt leuk maar nogal soft, ik wil uitgedaagd worden!
We zijn gek op hard-core trainen, grenzen opzoeken en er overheen gaan! U een streng regime laten volgen van trainingen en voeding en nauwgezet met u werken. We doen altijd een uitgebreide intake om elkaar te leren kennen en om erachter te komen wat de beste aanpak voor is om er vervolgens 100% voor te gaan!.

6. Een gezonde levensstijl, is dat niet saai?
Zeker niet! Het draait om het vinden van de juiste balans tussen hard werken en vrije tijd en plezier hebben, zoals met alles in het leven. Je fit voelen en controle hebben over je eigen lichaam is een enorme persoonlijke verrijking en kan een verregaande impact hebben op alle aspecten van je leven. Wat uiteindelijk leidt tot actiever gelukkiger bestaan dat meer voldoening geeft.

7. Ik wil beginnen, wat kan ik verwachten, wat is het protocol?
We leren u alvast graag kennen voordat we met u gaan werken. Daarom vragen wij u een intakeformulier in te vullen wanneer u onze winkel bezoekt of na uw inschrijving. In het intakeformulier staat ook een aantal persoonlijke vragen. Dit doen wij om binnen ons team de coach te vinden die de beste match qua persoonlijkheid is(en met de juiste vaardigheden voor uw doelstellingen uiteraard). Een goede persoonlijke connectie maakt de samenwerking gewoon veel leuker en uiteindelijk effectiever. De intake zelf kan ook online via Skype of FaceTime indien u een Apple device heeft.


1. In welke regio's zijn jullie momenteel actief?
FitbyDesign is een jong team. Momenteel bieden wij onze diensten alleen aan in de regio Hilversum en het Gooi. We werken hard aan uitbreiding.

2. Jullie trainen bij mensen thuis, mis je dan geen apparatuur?
Nee, u zult versteld staan van wat er allemaal mogelijk is met weinig hulpmiddelen inventiviteit en het eigen lichaamsgewicht.

3. Ik wil graag in een sportschool trainen, kan dat?
Uiteraard bestaat die mogelijkheid, wij hebben de beschikking over de faciliteiten van een aantal health clubs.


Geen vragen.

"Make your workout count, train smart not just hard!"