DISCLAIMER

Dit is de website van FitbyDesign
Vestigings- en postadres :
FitbyDesign
Herenstraat 24 a
1211 CC Hilversum
Nederland
KvK: 6521128
BTW nr: NL170887017B02

Algemeen
Het volgende is van toepassing op de website van FitbyDesign. Door de website van FitbyDesign te gebruiken gaat u akkoord met deze disclaimer.

Uitsluiting van aansprakelijkheid
Alle informatie op deze website is bedoeld voor persoonlijk gebruik. De informatie is niet bindend van rechtswege. Aanpassingen en typefouten voorbehouden. Wij streven ernaar zo actueel, compleet en accuraat mogelijk te zijn met betrekking tot de informatie op deze website. FitbyDesign is niet aansprakelijk voor wat voor schade dan ook, die voortkomt uit het verouderd zijn van, onvolledigheid en/of onjuistheid van de informatie die op deze website wordt verstrekt.

Beschikbaarheid
De informatie en aanbevelingen op deze website kunnen worden veranderd zonder enige berichtgeving of waarschuwing vooraf. FitbyDesign streeft ernaar deze website zoveel mogelijk beschikbaar te houden. FitbyDesign is echter niet aansprakelijk voor wat voor gevolgen dan ook van het (tijdelijk) niet beschikbaar zijn van deze website.

Copyright en intellectueel eigendom
Het copyright en intellectuele eigendom van deze site behoort toe aan FitbyDesign. Vermenigvuldiging van deze site of enige deel daarvan in welke vorm dan ook is slechts toegestaan na schriftelijke toestemming van FitbyDesign.

"Make your workout count, train smart not just hard!"