UW SUCCES IS ONS SUCCES

Succesvol zijn betekent voor iedereen weer wat anders, maar uiteindelijk is succes het behalen van je persoonlijke doelen. Het lopen van die marathon, nu eindelijk die overtollige kilo's blijvend kwijtraken of gewoon twee keer per week heerlijk sporten om uw gedachten te verzetten. Welk doel u ook heeft, wij zien het als onze plicht deze samen met u succesvol te behalen. Uiteindelijk is uw succes ook ons succes!

WIJ TRAINEN SLIM

Slim trainen is even belangrijk als hard trainen. Slim trainen klinkt mooi, maar wat betekent het eigenlijk? Het betekent samen met u werken aan beweging, voeding en mindset. Het betekent aandacht schenken aan die belangrijke maar vaak over het hoofd geziene details met betrekking tot techniek, intensiteit, focus en voorbereiding. Maar het betekent ook samenwerken met de beste professionals op het gebied van sportgeneeskunde en voeding. Al deze factoren samen maken uw training veel effectiever waardoor elke sessie telt! 

FOCUS PUNTEN

Onze trainingsprogramma's richten zich op drie elementen: beweging, voeding en mindset. Wij verzorgen op maat gemaakte trainingsprogramma's en voedingsadviezen die aansluiten bij uw huidige niveau, doelstellingen en persoonlijkheid. Met onze aanpak behaalt u uw succes op een leuke en effectieve manier. Samen met u gaan wij voor het maximale resultaat!

Voor de hand liggend zult u misschien denken. Er zijn tegenwoordig heel veel methodes en programma's beschikbaar, de juiste keuze hierin maken en het correct toepassen hiervan is minder eenvoudig dan het lijkt. Samen met u zullen wij een bewegingsprogramma samenstellen dat uitdagend en effectief is. Het regelmatig bijstellen hiervan aan de hand van uw voortgang is van cruciaal belang voor het behalen van succes. Hierbij maken we gebruik van zowel de meest moderne als beproefde methodes of dat nu een HIT workout is, een balans training, een training op pure kracht of een mix van verschillende methodes. Wij bekijken uw specifieke situatie en stemmen de training daarop af.

Ik word nogal eens door mensen benaderd die mij vragen hoeveel tijd ik in de sportschool doorbreng. Ik antwoord dan vaak lachend: "Dat valt best mee hoor ik sta meer in de keuken dan in de sportschool!". Ik word dan vol ongeloof aangestaard, maar het is absoluut waar. Onderschat het belang van uw voedingspatroon niet. Hoewel lastig exact in getallen uit te drukken kunnen wij stellen dat ongeveer 2/3 van uw resultaat door voeding en levensstijl wordt bepaald en 1/3 door training. Hoe zit het met mindset dan zult u zich misschien afvragen? Mindset is onderliggend en stuurt uiteindelijk alles.

Een ding staat vast, het soort voedsel en de hoeveelheden, die u eet en drinkt zijn van grote invloed op uw algehele gezondheid, hormonale evenwicht en emotionele toestand. Onze coaches hebben de kennis over dit onderwerp en kunnen u de juiste richting op helpen. Maar als u de effectiviteit van uw trainingsinspanningen wilt optimaliseren en zorgen voor een blijvende positieve verandering in uw levensstijl, dan is een persoonlijk voedingsprogramma sterk aan te bevelen. Deze programma's worden voor u gemaakt door een onafhankelijke voedingsconsulent/dieet coach waarmee wij samen werken.

Uw totale mindset is uiteindelijk wat u drijft en is de beslissende factor in uw succes. Er vaak over motivatie gesproken, het is echter veel meer dan dat. Maar laten we het onderwerp motivatie eens nader bekijken. Motivatie bestaat uit eigenlijk uit drie componenten: Het doel, u moet een duidelijk doel voor ogen hebben om dit te kunnen bereiken. Ten tweede: het verlangen, de hoeveelheid verlangen is zeer belangrijk omdat het bepaalt wat u bereid bent te doen om uw doel te bereiken zijn. En ten derde: de onderliggende reden, waarom wilt u uw doel bereiken? Wij helpen u duidelijke en realistische doelen te definiëren, samen komen wij erachter wat u nu daadwerkelijk motiveert, zodat u uw doelen succesvol bereikt!

Een subtiele verschuiving in uw totale mindset en focus kan leiden tot een ervaring die veel meer voldoening geeft en nog effectiever is ook. Het kan zelfs iets ogenschijnlijks onbeduidends zijn als een inspirerende quote, die u door de moeilijke momenten heen helpt

PLEZIER IS BELANGRIJK!

Wij willen een einde maken aan de mythe dat u moet lijden om iets te bereiken. Hoeft u er dan niet hard voor te werken? Natuurlijk wel, het gaat niet vanzelf. Maar waarom zou het geen leuke ervaring kunnen zijn? Onze coaches zijn professioneel en enthousiast. Maar het zijn ook echt leuke mensen om mee te trainen en plezier mee te hebben.

THUISVOORDEEL

Onze coaches kunnen bij u thuis komen of zelfs op uw werk. Dit bespaart niet alleen kostbare tijd maar kan ook een heerlijke 'break' zijn in uw dagelijkse routine, zodat u met hernieuwde energie de werkdag weer kan voortzetten. Heeft u wel eens aan on-line coaching gedacht? Ook dat bieden wij.

Volg ons:

"Make your workout count, train smart not just hard!"